Pinkdreambaby 38 haftalık hamileyim henüz Doğum yapmadım yanlışlıkla bebiş doğduya tıkladım ve geri dönüş yapamıyorum Happy kids e geçiş yap diye sayfa geliyor bebeğimi takip edemiyorum yardım edebilecek varmı?..
Cekuli Pinkdreambaby ayarlardan son regl tarihini ileri al sonra kendi son reglni ayarla düzelir canım
gayecee Pinkdreambaby Ahahaha Allah iyiliğinizi versin ya yanlışlıkla bebiş doğdu😂😂 gördüğüm andan beri gülüyorum çok hoşsunuz
Pinkdreambaby NaimeYilmaz düzeldi fakat her forum u açtığımda yorum yapmak için tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum
Cekuli gayecee kuzum uygulamanın bebeğim bölümünde 37 demi 38 demi hatırlamıyorum bir buton çıkıyor bebiş doğdu diye yanlışlıkla ona tıklamış yanlışlıkla bebek doğmamış😂😂😂
Pinkdreambaby gayecee 🙈😂 ya 38 inçi haftadan sonra bebiş doğdu diye buton oluşuyo yanlışlıkla ona tıkladım sonra olanlar oldu 😬 bebik daha doğmadı yoksa canım🤗
behrem en az 40 saniye yanlışlıkla bebiş doğdu ne demek diye ekranla bakıştım, ufak çaplı bir şok eşliğinde 🤣🤣🤣
Pinkdreambaby behrem 😂😂 evet başlığı biraz eksik bilgi girdim sanırım 38 inçi haftaya gelmeyenler nasıl anlayacak beni 🙈