esmerella37 Gamze_cnky cok tesekkr ederimm insallah bende adet olmam bende size atarm ultrason rsmimi 🤲🏻🥰🥰
Sahradmla Gamze_cnky 11 haftalık kızlar pozisyon pek uygun değil ama banada tahminde bulunur musunuz 😂 doktor tahminde bulundu ama 😂
Sahradmla esmerella37 ahahha canım bu 5. Kez olduu inşallah dediğin gibi olur sana inandığım kadar doktora inanmıyorum Rabbim sanada nasip etsin Cook Cook dua ediyorum sana ♥️🤲
Yaseminisaa Bence erkek cünkü bugün 12+2 olarak kontrole gittim ultrason resimleri cok benziyo ve benimki erkekmiş🙈🙊
Gamze_cnky Yaseminisaa ya ben de öyle hissediyorum aslında en başından beri ama kız tahminleri de çoğaldı😅🙈🌷
Sahradmla 17papatya Ervaduru Nazzz35 Nazzz35 Yaseminisaa Tugba3458 Kizlarrr banada bı tahminde bulun 😂😂😂
Sahradmla Gamze_cnky şuan 13 haftaligim daha gitmedim cnm doktor tahminde bulundu inşallah yanılır 😂🤲
Sahradmla esmerella37 caanim erkek istediğim içinde bu kadar çok inanıyorum sana 😂 kız deseydin belki inanmazdım 😂
Sahradmla Gamze_cnky evet 2 tane dünyalar güzelim var bitanede yakışıklım olsun be 😂 doktor 11 haftalıkken kız dedi şok oldum açıkçası erkek bekliyodum 😂😂