Aysenurkara canım şöyle benimde bahsettiğin diğer değerlerim yüksek hatta wbc üzerinde çok durmuştuk çünkü hamilelerde en fazla 15 e kadar normal kabul edilirken benim 18 küsürlerde çıktı hep,bir kaç dahiliye doktoruna birden gittim bunun için,sonuç şu ki eğer crp değerin normalse korkulacak bir şey yok.kaç aylık hamilesin? Hemoglabin benimde 10 lardan 4.aydan sonra daha da düştü 8.5 lerde.bunun yükselme durumu yok çok araştırdım çok doktora gittim,pekmez vs etkili değil..hatta bi ara pekmez günde 2-3 kaşık alıyordum şeker yükseltti.eğer demire bağlı hemoglobin düşüklüğü olursa o zaman pekmez işe yarıyor.içini ferah tut.seni çok iyi anlıyorum iki ayım bunları düşünmekle endişeyle bir sürü doktorla geçti.kendi doğum doktorum eğer doğum anında gerekirse kan takviyesi yaparız dedi.başka bir doktorada gittim o da biz Akdeniz anemi taşıyıcılarında hemoglabini 8-9 larda normal doğumunu yapıyoruz onlarda bu değer normal çünkü dedi,gerekirse doğumda veriyoruz dedi.içim rahatladı benimde o şekilde.Akdeniz anemi taşıyıcısı olarak diğer insanlardan kan değerlerimizin farklı olması sorun çıkacak anlamına gelmiyor,bu bizim normalimiz.hep ;benim herşeyim normal,bu değerler benim için normal diye düşün canım.kaç aylıksın?