Kubra008 14+6 günlük hamileyimm, Az önce %80 oğlumun olacagini ögrendim 😊 yaa çok değişik bii duygu ne hissedegimi saşirdim 😂😂 Ama doktor yinede bi iki hafta sonra kesin belli olur dedi belki kordonla karismis olabilir dedi, genede bilemiyorum 😊😋
Herseeyinasli Bende 12. Haftamda %80 kızım olacağını öğrendim, Çarşamba günü kontrolümüz var 16. Haftadayız. Bu süreçte %20 ilk kısıma geçiş yapmışmıyızdır bilemiyorum🙈 Önemli değil de hep kız için alışveriş yaptım, çarşambayı iple çekiyorum😍
Edapoyrazgul Herseeyinasli bana ilk gebeligimde 12 de kız dedi doktor tabi ben 1 ay kızım kızım diye sevdim 16 da bi gittik erkekmiş 😄 şimdi ikinciye hamileyim doktor 12 de yine kız dedi 😄 cuma günü ögrenicem insallah 🙏😍 sağlıcakla gelsinler
alisaorkhan bizde 14+3de 60% kiza benzedigini ögrendik ama yinede 1 hafta sonra belli olur kesin demisti. Gittigimizde evet annesi gibi cici bir kiz dedi o ani anlatamam nasil havalara ucmustum😍
Herseeyinasli Edapoyrazgul yani burda o kadar bu tarz senaryolar okudum ki kendimi ona hazırlıyorum valla yavaş yavaş 🙈😄 Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin de önemli değil 😋