Ayseearssllaaan Arkadaşlar merhaba Sabah bulantısı olunca bebeğin cinsiyeti kız olur diyorlar doğru mu veya da ekşi tuzlu yenildiği zaman da kız olurmuş cinsiyeti belli olup da bunları yaşıyan var mıdır?
Ozge818 Ayseearssllaaan turşu yedım tuzlu yedım bulantım coktu ama kusamadım kız oluyor Ilk gebelıgımde hem tursu hem tatlı yedım oda erkek ama onda kusma bulantı yasamadım Sag kasık sol kasıkta alakasz cınsıyet için benım ıkısıde sagda 🙈
Tuvvba96 Ayseearssllaaan 20 haftalığım erkek bebek bekliyorum, sabah bulantılarım çok yoğun oldu, canım ekşi tuzlu çekiyor sadece bence inanmayın böyle şeylere 😂😂
Ayseearssllaaan Asyos34 Bi arkadaşım da ekşi yiyor ama onun erkek oluyor sizin kaç aylık şuan ne zaman belli oldu
akyol Ayseearssllaaan arkadaşım doğuma kadar yediğini çıkardı iki güne bir acillik oluyordu vücut besinsiz susuz kaldığı için ama oğlu oldu. Komşumuz gelininin iki oğlu var ikisinde de sabah akşam kustu. Biri yedi ay sürdü diğeri doğuma kadar. Yani pek ilgisi yok tamamen kendi vücudumuz ile alakali bir durum