kuzeymomsss Ftm124 sancı çıktığını ebe mi söyledi? Benim bildiğim 60 üzeri sancı sayılıyor sizin ilkte 40a çıkmış sadece. Normal bence
kuzeymomsss Ftm124 40 düşük yani çünkü ve bir defa çıkmış. Normal gibi gördüm ben ama tabi doktor daha iyi bilir
ArvenMom Ftm124 biliyorum ilkte biraz sancı çıkmış gerisinde çıkmamış anlatmak istediğim bu tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilir
zeynepselcukk Ftm124 biz bgun 37+6 haftalığız. Tam 37 haftalıkken gitmiştim. Cuma gunu tekrar gidicem. O zaman gittgimde sancımı hic hissetmiyordum 3 kez 40larda cıkmıstı bakalım bu kez nasıl olcak. 3-4 gundur sancılarım var cunku merak ediyorum
Ftm124 zeynepselcukk biz aynıymışız ben de 37+5. Henüz erken ya ben de 10 gün sonra gideceğim. 39 a yakın anca doğar diyorum.
zeynepselcukk Ftm124 ya ben aslında nişan kanama vs olunca gidicektim ama sancılarım bazen uzun süreli oluyor bazen kısa sureli oluyor açılmam falan mı var acaba dıyorum onu merak ettıgım için gidicem. Doktorum da her hafta gel demişti zaten
esiaks Ftm124 düzenli sancın yok. Açılman var mı baktılar mı? Bende yarın 37+5 im kontrole gideceğim 😬