Handeeee Merhaba hanımlar gebeliğimden dolayı çok hasas davranmam gerekiyormuş ben de ev işlerime yardım edebilecek her gün veya hafta da tek bi yardımcı arıyorum bildiğiniz güvendiğiniz birisi varsa yardımcı olabilirmisiniz
OlgaArslan Handeeee canım benim de bi tanıdığım var ikea ya yakın ücret ne düşünüyosun bide tam net olarak haftalık mı her gün mü istiyosun ?
Handeeee MerveTaer eğer güzel işinin ehli ise fiyat konuşulur size gelen bayan tek mi ne kadar alıyor eviniz kaç oda acaba
serifebzk Handeeee neresindesin canim bende oyleyim 😂 ay cok sevindim burdada varmis buralardan birisi 💕💕
Handeeee MerveTaer öyle mi ya bi konuşurmusunuz gelmeyi düşünür mü? Ücret. Ne kadar alıyor sakıncası yoksa
MerveTaer Handeeee 170 falan alıyor sanırım bilmiyorum ben taşındım küçük bir eve o yüzden kendim yapıyorum
Handeeee OlgaArslan bebeğim olunca her gün olarak almayı da düşünüyorum ama şimdilik hafta da 1 daha iyi olur 🙂 güvenilir mi temiz mi önemli olan o aslında
Handeeee OlgaArslan daha yeni tedavi ile hamile kaldım sanırım4 hafta 🙂 çok sevindim yaa buralar damı oturuyor yaşı kaç?
Handeeee OlgaArslan anladım canım inşallah yaşı gençtir genelde biraz yaşı olanlar yavaş oluyor 🙂 işinden memnunmusunuz? Siz kaç haftalık☺