sonnenschein İkiz anneler Doğum sonra ne kadar bi kilo kaybınız oldu ve eski formunuza kaç ayda döndünüz kızlar?🌸
Paramedik16 sonnenschein Ocak 2 de doğum yaptım 70 ile doğurdum 50 ile hamile kalmıştım şuan 52 kiloyum
Sevvl sonnenschein 30 gün oldu 20 kilo almıştım 10 kilosu gitti kızlar da geldi şimdi hepten gidecek gibi 😂
_mmmmellek sonnenschein 74 kg dan direk 60 a düşdüm o kadar zayıfladım kiii kendime bakmak bile istemiyorum aynada 🥲🥲
sonnenschein _mmmmellek yaa emzirince de çok zayıflıyor sanırım insan, umarım istediğiniz kiloya çıkarsınız 🙏🏻🌸
TTtutku sonnenschein 23 gün oldu sezeryanla doğurdum 22 kilo verdim ödemde dahil bende anlamadım çok hızlı kilo verdim doktora sordum normal dedi
Busraakay_26 sonnenschein emzirmek çok kilo verdiriyormuş doğum anında da zaten en az 5 kilo gidiyormuş e bir de ödemler de gidince ortalama kafadan 7-8 kilo gidiyor bir de üstüne emziğinde spora gerek kalmıyor Bir de spor için en az 4 ay bekleyin diyorlar tabi doktora danışmakta fayda var
sonnenschein Busraakay_26 spor yapacak vakit olmaz zaten ilk 6 ay bence hele ikizlerle 😅 İnş tüm bebekler güzelce annelerini emerler 🙏🏻
Asliasliasli Ben pazartesi doğum yaptım ikizlerime. Salı günü hastanede tartıldığımda 1 kilo vermiştim yalnızca 😄 hiç verebilecek gibi hissetmiyorum, kocaman karnım duruyor. 18 kilo almıştım. Ne güzel vermişsiniz hepiniz
Maigul Asliasliasli sizin doğum yapıp yapmadığınızı merak ediyordum, günlerimiz neredeyse aynıydı. Durumunuz nasıl? Bebişler iyidir umarım.
Asliasliasli sonnenschein az tabii ben de şok oldum. Ödemdir, şişliktir herhalde diye umuyorum. Bakalım azalır umarım