Nurin34 Kızlar bebişiniz hıçkırırken karın bölgesinde kalp atışı gibi ritmik hareketin yoğun olduğu bölgede başı mı var karnı mı? 😅
Minisanne12 Nurin34 ben basi diye düşünüyorum çünkü en sonki usgde başı aşağıdaydi ses ordan geldiğine göre başı olabilir 🤭
Berfehilal Nurin34 bence başı var bazen kasıklarımda bazen daha yukarda hissediyorum kasıklarda olduğunda kafası değilse neresi sorusu oluşuyor 😂😂
Nurin34 Minisanne12 bende ilklerde karnı sanıyordum usgde denk gelemedim hiç ama simdide başı gibi bir düşünceye girdim 🥰
Nurin34 Bfmom çoğunluk başı dedi 🥰 bende kasıklarımın üstünde hissediyorum hep baş aşağı duruyordu yani karnı orda olsa bası nerede diye düşününce mantıklı geldi
Nurin34 Semanur0902 3. Trimesterda genelde hissediliyor kalp atısı seklinde kısa süren ritmik hareket olunca hıckırıyormus 🥰 YouTubeda dr. Kağan kocatepe daha detaylı anlatıyor tavsiye ederim dinlemenizi çok güzel bir his 🌺
Semanur0902 Nurin34 yaaa hemen bakıcam belki de yaşıyorum şuan ama bilmediğim için fark etmiyorum 😂 28+1deyiz