EmineBurcuTfekiSar Svlycnk 32 yaşındayım kızım olacak Rabbimin izniyle inşallah. Allah’ım hepimizin bebeklerini sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin 🤲🤲
Svlycnk EmineBurcuTfekiSar amin canım bende 32 haftalığım benimde bir kızım iki oğlum var ikinci kızıma hamileyim bu arada büyük kızım yirmiüçyaşında gelen bebişimde sürpriz yumurta💕👼🏻
Esilaminel Melekfnd maşallah bu formda 35 üstü ilk gebelik benim saniyordum😊 Baktim 25 ve 3. hamileligim yaziyorlar genelde... Rabbim herkesin gönlune göre versin hepsinin güzellikleri var... Bende 38 yaşindayim...
NejlaSrc 35 yaş üstü arkadaşlar ikili taramaya girdiniz mi sonuçlar nasıl bende 37 yaşındayım cuma günü ikili taramamızı yaptırdık cuma sonuçları alcaz ama ben yaş itibariyle çok korkuyorum sizde de bu durum varmı
Nihalee NejlaSrc canım ben 36 yaşındayım 35 haftalık olduk😍 yaptırdım 2li ve 3lü testi hiç de bir sorun çıkmadı kafana takıp stress yapma. Bi şey olacağı varsa 20 yaşındakinde de oluyor. Sağlıkla gelir yavrularımız inşallah.
Svlycnk NejlaSrc bende yaptırdım ve oldukça riskli çıktı ama içimi ferah tutuyorum rabbime emanet ediyorum 💕🙏