Bhrsu 6 haftalık hamileyim yeni girdim daha karnımda seyirme şeklinde biseyin attığını hissediyordum oart damarıymış bebeğin araştırmıştım her gün hissediyordum Nerdeyse ama bugun sabah uyandığımda elimi koyduğumda hissedemedim devamlı atar mı bu damar yada devamlı hisseden varmı aranızda bunu yaşayan cevaplarsanız cok sevinirimm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tambirminnos Bhrsu oart değil aort damarı kalpten çıkan aort damarı karına doğru iner ve kalçadan bacaklara uzanır karındaki daha kalın olduğu için dışardan hissedilir kalbin attığı sürece aort da atar :)
Biranneikibebek_ Bhrsu aaaa öylemiymiş o ben sağ ve sol tarafımda sürekli hissediyorum acaba bebek mi oynuyor demiştim tam 6 hastalıkken hissetmiştim ve şimdi 7 hafta 4 günlüğüz
Bhrsu sudamlasi sen kac haftalıksın canm ve sürekli attığını hissettmiyomsun korkuyorum ben hissetmedim bu sabah 😓
Bhrsu sudamlasi Maşşallah 🙏🏻içimi rahatlattın Allah razı olsun canım çok sagol ♥️ Dua edermisin benim icin bugun keseyi gormeye gidicez belki kalp atısınıda duyarız güzel hayırlı haberlerle dönelim 🙏🏻
aysgldlrl67 Bhrsu Rabbim sağlıcakla kucagınza almayı nasip etsin cnm. InşaAllah bugün keseyi de görürsün sonra bebeği sonra kalp atışları derken bi bakmışsın şafak azalmış 😊sonra hooop doğum hikayesi paylaşırsın 😍😍😍😍😋
sudamlasi Bhrsu sen öyle diyince kendim geldim aklıma ilk kalp atışını duycagım gün 2 şişe su içmiştim terleyip duruyodum heyecandan tuvalete gidiyodum😂İnşallah kalp atışını da duyarsın minik fasulyeni de görürsün🌼
Bhrsu aysgldlrl67 amiiin insallah canımm Allah razı olsun kuzum 🙏🏻♥️😘 insallah ya İnsallah 🙏🏻 Sen kac haftalıksın canım
aysgldlrl67 Bhrsu ben 37+1. Basta senin gb cok korkularım vardı. Herşeye kafamı takardım.acaba bişey mi oldu diye. Ama her gebelik de oluyor sanırım burda okuduğum kadarıyla 😊 içini ferah tut iyi düşün ki iyi şeyler olsun 😊 bir de çok çok dua 😇😇
Bhrsu aysgldlrl67 haklısın kuzum 😊 insallah hayırlısıyla bizde bugun duyarız Allah’ın izniyle 🙏🏻🙏🏻 Cok sağol kuzum ♥️
Bhrsu sudamlasi ah inşallah canımm Allah razı olsun güzel dilekleriniz icin 🙏🏻🙏🏻♥️ İnşallah duyarız 🙏🏻😇 su içmemin o anda ne faydası var canm ?
Biranneikibebek_ Bhrsu ikiz mi sizin 😊 her iki tarafta hissedilmiyor diye biliyorum benim ikiz ihtimalim varda yok daima hissetmiyorum
Bhrsu Biranneikibebek_ 😀 yok artk ciddimisin 🙄🙄🤔 ben neblym iki tarafta hissettim ama benim ikiz değildir cunku tek yumurta cstlamıştı