yagmurgunes Merhaba az önce Instagramda bir profile denk geldim, son postları tam sizin sorduğunuz konuyla alakalı bir bakın isterseniz☺️ yenidoganhemsiresimeltem
CmreKsidar Kukulikukuli12 emziği canı isterse emiyor süt gelmeyince öğürüyor bende bıraktım artık demin yarım saat emdi uyuyamıyor yine emiyor artık emziriyorum bende ☺️
Sevval0308 CmreKsidar evet bende ona şaşırıyorum ilk kırk gün her an emebilirmis çocuk hayatı için çok önemliymis zekasını bile etkiliyormus ebem bu şekilde dedi kesinlikle çocuğun uyumasına fırsat vermeyin 40 i ciktiktan sonra 2-3 saatte bir emzieeceksiniz dedi. Sağlıkla büyüsunler inşaallah
CmreKsidar Sevval0308 amin inşallah 🌸 her doktor her ebe farklı konuşuyor malesef ben hastenede yatarken biri geliyordu 1 saatte bir biri 2 saatte bir biri 3 saatte bir diyordu 😂 çocuğun göbek bağı geç düştü biri nerdeyse hastaneye yatırıyordu ikisi normal dedi o yüzden bir kişiye güvenip dinlemek en mantıklısı herkeste fikir ayrılığı var.
Sevval0308 CmreKsidar Allah hayırlı ve doğru insanlarla karsilastirsin. Siz elhamdülillah kavustunuz darısı başımıza 😍🫂🥹
cahillesohbetikestim CmreKsidar aynen öyle canım ilk oğlum da meme reddi yaşadığımız için 6 ay zorla emdi gözünün içine bakıyorduk emsin diye şimdi de ikinci oğlum çok emiyor hiç durmuyor diye söyleniyoruz 😅
CmreKsidar Cgdm07 ay tamamen aklımdan çıkmış valla bu kız benim aklımı aldı dün bütün gün hastanedeydik yarın aldırayım eşime hatırlamanıza sevindim 🌸