Mucize01 Arkadaşlar 13+2 de kontrole gittim doktor iki bacak arasını göstermiyor daha çok erken kıza benziyor dedi 16.haftada net gösteriyormuş kendini erkek olsa gösterir miydi acaba
Muhammedamine Mucize01 erken demiş ya doktor tahminde bulunmuş sadece 16. Haftanızı bekleyin bn 17. Haftada öğrendim 🤗
deletedmom6295 Mucize01 benim erkek ve sizin haftalarda yüzde seksen kız deniliyordu. insan pipiyi görse de inanmıyor sonrasında 😀
defnekrmn Mucize01 benim doktorda 11+3 de tahminim kız gibi duruyor dedi ama 21 inde kontrolümüz var ve üçlü test esnasında net gösterirse ögrenicez 😍 25 haftaya kadar ögrenemeyenler oluyor normal bi durum ve alışveriş için acele etmemek gerek 😉
F1903 Bende kendimi böyle kandrmistim 😂 Doktorum 10. 11.haftada erkek bebegi soyleyen bir doktor, bana 12.haftamda 1 ay snra dedi bende kız istyodum dedm tamam kız soylemedgne göre ama 14+6da erkek odugunu ögrendk 16da erkek dendi bugn 18 olduk kontrolm var 1 saat snra süprz olacagni sanmyorm 😂🙈 Hayrlisi olsun insaAllah 😍
Kubra008 14+6 günluguz bizde, az önce %80 erkek olacagini ögrendimm 😎😎 ne olur ne olmaz degisiklik olur mu bilmiyorum 😊 Amaa acayip degisil bi duygu ne hissedecegimi sasirdim 😊😊