kahvesever__ Aaaysee uçak fabrikasında çalışıyor kaç senedir küçüken gelmiş buraya o yüzden Türkiye gitmek istemiyor alışamam yapamam diye
Mihrimahvuslat kahvesever__ boşver kız Türkiye’de kaynana kayınbaba görümce elti var oturun oturduğunuz yerde😁😁
kahvesever__ Mihrimahvuslat kaynanam yok 😂 ölmüş ben evlenmeden önce kayınbabamda var kimseye bir kötülüğü yok adamın yaşlı baya
kahvesever__ Mihrimahvuslat yok kız benim kayınbabamın bir kötülüğünü görmedim çok sever beni adam ama çocuğum olmadı zaman çocuk yapana kadar Türkiye 🇹🇷 gelme ne zaman çocuk yaparsan o zaman gel demişti o lafını hala unutmam
Mihrimahvuslat kahvesever__ kız hani eşinize mesaj atın diye post açılmıştı da kadının kocası patlıcan 🍆 atmıştı ya 😁😁
Deletedmom_85 kahvesever__ teşekkür ederim canım benim. Oy gurbet gurbet kavuşun inşallah tez vakitte 🥲
Mihrimahvuslat Aaaysee ben biliyorum maşık çorbasını anneannem çok güzel yapıyor içine kemikli et ekşi ekşi off canım çekti yaa 😒
busenaz68 kahvesever__ benim eşim çok masrafsız maşallah yemek sonrası çay faslımız olmaz çorba çok nadir içilir 😁 arada özenip 3 ceşit falan yaparım yine orduya yapmışsın 1 çeşit yap yeter der 😁😁 sulu yemek olursa da ek pilav yani o kadar
Mochi kahvesever__ yemeğim yok eşim bugün nöbette oğlumla tekiz buzlukta yemeğim var aslında ama galiba lahmacun söyleyeceğim canım hamburger istiyo ama ekmek yapacak halim yok ya da markete gidip alacak hazırlayacak falan🙃