busenaz68 kahvesever__ tavuklu bezelye yemeği, pilav, soğan salatası yaparım bir de miss 😁 çorba icilmiyor zaten bizde oruç tutan da yok
kahvesever__ busenaz68 o zaman yeter ben tutmuyorum hamile oldum için ama eşim tutuyor o da sevmez pek çorba ama yinede gelince bir sorarım isterse bende yaparım 🤣
Armess_loya busenaz68 sende dur kadın😬 zaten adrese karşı zaafı var Esra komutanımın Allah Allah 😬😂😂jkjkhkhjkjk❤️🤣 @-Esra- @_esra_ @_esra hırs ettim laa esraağğğ hay ben bu tire çizgisne🤣😂😂😂 bütün ESRALARI ETİKETLİCEM🙈😭😭😭 @-_Esra_-
ArvenMom kahvesever__ saolsun tanıdığımdan bu yana mutfak tamamen onda ev işlerinede yardım eder şansımı çok iyi kullanmışım 🙈😅
busenaz68 kahvesever__ benim eşim çok masrafsız maşallah yemek sonrası çay faslımız olmaz çorba çok nadir içilir 😁 arada özenip 3 ceşit falan yaparım yine orduya yapmışsın 1 çeşit yap yeter der 😁😁 sulu yemek olursa da ek pilav yani o kadar
Gamzer kahvesever__ Ne yapsam diye düşünmekten bu saat oldu 🤦♀️ Gerçekten bu akşama ne pişirsem diye düşünmekten saçlarım beyazlayacak🤣
Durubebegim kahvesever__ fında levrek süzme mercimek çorbası Gavur dağı salatası ⛰ Meze olarakta patlıcanlı haydari ☺️
Aaaysee kahvesever__ kayınvalidem den bizim yörenin tuhaf çorbası gdjdhfjdks ismi Kürtçe Türkçesi yok 😂 mantı birde,afiyet olsun sizede canım 🌸
kahvesever__ Aaaysee olsun canım bizim oralarında tuhaf adlı çorbaları var😁afiyet olsun teşekkürler 🙏😍