Eceece9175 Fik ben olmamıştım ama dün elimi kesip dikiş atılınca 36 haftalıkkken olmuş oldum doktorumun onayıyla
Fik ArvenMom Araseymen09 ya beni 19+3 de çağırmıştı sağlık ocağı yani yarın ama ben yurtdışındayım 23 haftalıkken döneceğim Türkiye’ye çok geç olurmu merak ettim de ondan sormuştum
Araseymen09 Araseymen09 bende 20. Haftada gittim 22 de oluyor dedi canım 24 e kadar oluyormuş sağ salim dönün insallah
ArvenMom Fik sanmam geç olucağını 2 dozu da olucaksan eğer 1 ay sonra da onu vurunursun benim sağlık ocağında ki hemşirem 31 haftaya kadar vuruluyor demişti
Fik SelmaBulut bazıları acısı oluyor dedi de ağrıyor mu kol cidden 🙄 ben daha 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım 🤧
Gonca4297 19 haftalikken vuruldum 1 ay sonra da 2. Vurulcak. Doguma kadar vurulabiliyor sıkıntı olmaz dedi.
Habibe-78 Bende 22. Haftadayım ama Sağlık ocağında aşı yok gelıcek dıyolar bekliyorum aşı temininde sıkıntı varmış sanırım
ArvenMom Fik 34 haftaya kadar olabiliyorsun kan uyuşmazlığını ama doktoruna yine bir sor aklında bulunsun
Fik ArvenMom sağlık ocağındaki doktora sormuştuk da 23. Haftada gelsin tetanoz iğnesini yapalım dedi Kıbrıs’ta bulabilirse orda vurulsun dedi ilk dozu bulamazsa sıkıntı yok dedi kendi doktoruma söylemedim daha devlet doktoru girmeden söyleyemem 🥺🤦🏻♀️
SelmaBulut Fik ben hiç ağrı acı yaşamadım biliyor musun o an bir yaktı geçti gayet rahattım etkilemedi kaldırdım yani kolumu birde ben acıya asla gelemeyen bir insanım bedenle alakalı sanırım covid aşısı da hiç etki etmemişti bana
Fik SelmaBulut aa iyi maşallah 🤭 ilk doz covid aşısında kolum kopacak gibiydi 1 gün hareket ettiremedim bildiğin 🥴