ArvenMom Tuko acıbadem 41 bin doğum fiyatı pembe mavi dışarıdan doktor 35 40 bin benim doktorumun bize verdiği fiyat 25 bin acı bademin muayne ücreti 2 bin di galiba kendi doktorumun da 750
qwertqwert Tuko ben acıbademden iltaç hanım takipliydim klinik açtı 600 tl muayene ücreti acıbademde 1320 ödüyorduk başta çok hekim değiştirdim en memnun kaldığım hekim yeni doğum yaptım 20.000 tl pembe mavide kesinlikle öneririm
ArvenMom Paramedik16 2 gün önce doç doktorun yanındaydım bize verdiği fiyat 41 bin di 🙄 Neye göre kazıklıyorlar ya şelsğeğsşe
Paramedik16 ArvenMom ay gerçi ben hiç para vermedim ne kendime ne bebeklere özel sağlık sigortası karşıladı hepsini
ArvenMom Paramedik16 ne güzel ama bebiş senin ikiz olduğu için de 52 bin çıkmış olabilir şükür büyümüş paşalar benim yerime öpp 🤭🩷
Salihs Ben senem Alkan Akalın’a gidiyorum çok memnunum muayene ücretim 500 tl Mayıs gibi doğumum olacak gelen gün aldım normal epiduralli fiyatı jimerin Şuan da 15 bin tl
qwertqwert Emineoztrk ben acıbademden iltaç akkurt takipliydim şimdi klinik açtı muayene ücreti 600 tl pembe mavide doğum yaptım 20.000 tl aşırı memnun kaldım kesinlikle öneririm