momlife_7 Kızlar çok acil doktorlarım vurulsan iyi olur diyor çok kararsızım bu haftada vurulup dorun yaşayan varmı acil 🚨
Serencihannn momlife_7 20. 24 haftada vuruluyor ilk doğumda ikinci doğumda arası çk aşırı yoksa tek toz vuruluyor 20.haftada sağlık ocağı hemşireni arayıp danışın birde
gzl_2320 momlife_7 ben sağlık ocağı diyor sandım ilk başta anlayamadım olayı. Doktorun diyorsa ol tabi
Serencihannn momlife_7 o haftalarda neden vutulmadınız beni hemşirem aradı hatırlattı gidip vurulmştm
momlife_7 Serencihannn deprem bölgesine yollanmış bütün aşılar dediler yok denildi eczanede olduğunu da demediler en son sorduğum da dediler
Zeynepozcan momlife_7 kuzeninle aynı doktora gitmiyorsan kendi doktorunu dinle canım başkasınınkini değil
MerveO25 Tetanoz aşısılarınızı doğumdan 2 hafta öncesine kadar vurdurabiliyorsunuz. Benim doktorum o şekilde söyledi. Bende geç vurdurdum
momlife_7 MerveO25 vallaha gittim vuruldum az önce 34+3 haftalık hamileyim inşallah bi sıkıntı yaşamam ücretli aldım 90 tlydi