Nurin34 Trimesterda bebeğin 10 günde 600 gram alması normalmi kızlar biraz hamur işi tatlı tüketmiştim doktorum cok hızlı kilo almış meyve yemeyi bile kısıtla dedi internette haftada 200 gram alıyor yazıyor ama bilemedim yine belli yaşayayanınız var mı?
Serencihannn Nurin34 benim iki muane arası 10 gün olmuştu 31. Haftada tam 300 gr. Almıştı gayet güzel demişti doktorum
selinsmother Nurin34 ultrasonun ölçümüne göre değişiyor başka hastaneye gitseniz belki farklı çıkabilir. Şeker yüklemesi yaptırdıysanız iyi olmuş güzel olmuş 😅
Nurin34 selinsmother evet onu bende farkettim farklı hastanelerde farklı ölcümler yapılıyor o yüzden cokta umursamadım ama kulaga hos gelmedi seker yüklemesi yapamadım kustugum icin aclık tokluk kan ölcümü yapıldı normaldi oda
selinsmother Nurin34 evet kesinlikle hastaneye göre değişiyor bende bir kere çok şaşırdım kilosuna 2 hafta öndeydi başka hastaneye de gittim aynı çıkınca inandım ☺️ sağlıkla gelsin bebişler 🤲🏻 kaç haftalıksın kaç kilo çıktı
Nurin34 selinsmother aynısı basıma geldi 1 hafta sonra baska hastaneye gidince aynı kiloyu söyledi e hic kilo almamısmı bu cocuk dedim 😁 31 hafta 2 kg dedi ama orası hep fazla söylüyor başka hastaneye gitsem simdi daha az söyleyecekler pek inanamadım kilosuna
Nurin34 selinsmother yaa çok az kalmış hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah dualarım sizinle 🌺🥰