crazymommy yani orası öyle eskiden bu kadar sağlıksız gebelikte yokmuş maalesef. Radyasyon yediğimiz içtiğimiz şeyler hepsi buna etki bence. Mesela diyorum ki eskiden dış gebelik varmıydı acaba, olanlar da sanırım kurtulamıyordur karnı büyüyene kadar gitmiyorlardı çünkü hastaneye . Bi yandan şanslı bi yandan şanssızız. Değerin güzel artmış canım sen sana nasıl iyi gelecekse öyle hareket et. Bu değere göre 4 gün sonra keseni karından görebilirsin . 3 binlerde görünüyor karından benim de öyle görünmüştü 🙏 doktor randevunu al keseyi görünce için biraz daha rahatlar zaten. Bakma şimdi herşeyi bildiğimiz için hep stresle geçiyor. Ben bir dış gebelik geçirdiğim için o beta takibinde stresten ölecek gibiydim. Sonra kese göründü harika bir andı benim için. Sonra acaba kalp atacak mı içinde bebek varmı diye diğer randevuya kadar tırnaklarımı kemirdim. Çok şükür attı duyduk ama bununla bitse keşke, ilk 3 ay tehlikeli olduğu için her hafta gidip bebeğimi görmem geliyor . Şuan 12 haftayı tamamladığımda içim epey rahatlayacak diye düşünüyorum. Ama anneliğinde zor olduğunu rahme düştüğü anda anladım bu içimdeki endişe hiç bitmeyecek🙏♥️