crazymommy Kızlar değerim 9 Nisan 11.00 da 409 du 11 Nisan 10.00 813 olmuş Aile hekimi tekrar beta baktırmayalım 7 haftalık olunca doktora git dedi. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ? 2 kere baktırmak yeterli mi
minikmucizeemaak crazymommy Bence değil bitanem, evet çok güzel artmış ama kesinlikle 1 2 kere daha tekrarla burada da görmüştüm çok güzel gidip 3. Beta da 4. Beta da sıkıntı yaşayan. İnşAllah sağlıkla kavuşalım 🤲🏻🥹 Ama bence en azından 15 inde 4 gün sonra bidaha baktır mesela bu ay bana doktorum 1-3-7 si baktır demişti 7 sinde ki betayla gideceğim günü söyleyecekti ben 1-3-5-7 olarak baktırdım ki insn 11 inde doktor randevumda ben 9 unda da bastıracaktım ama bir şekilde durdum
designermoms crazymommy ben sadece 1 kez verdim doktorum hesaplama yapıp 10 gün sonra çağırdı gel direkt kese görelim strese girme boşuna sürekli kan verip dedi Bence en iyisi o şekilde çünkü 1 kimyasal geçirdim o kanı vermek beklemek çok stresli direkt gidip keseyi görmek en güzeli 7 haftalık olunca gidersen kalbini de hemen duyarsın daha iyi olur sabretmen en güzeli
crazymommy Tbsra95 İyi bari canım ya okadar stresliydi ki beklemek sabah 6 dan beri kalbim küt küt bekliyorum
crazymommy minikmucizeemaak Bende baktırmayı düşünmüştüm ama hemşire öyle deyince biraz da işime geldi. Dünden beri öyle gergin öyle stresliyim ki gece kaç kez uyandım stresten ya iki katına çıkmadıysa diye sabah 6 da uyandım 6 dan beri ayaktayım her dakika kalbim küt küt sonuca bakıyorum. Zarar vericem bebeğime stresten diye korkuyorum. Sanırım Allaha emanet deyip baktırmıcam çok panik birisiyim 🥺
Tbsra95 crazymommy merak etme kucağına alacağın günler de gelecek o zmanda pıt pıt edecek yürürycek pıt pıt edecek kalbin annelik böyle birsey 🥰
minikmucizeemaak crazymommy Bende çok panik birisiyim dün keseyi gördük, 24 ünde kalp atışı dedi ya duramazsak Allah korusun diye panik yapıyorum bı herkeste vardır tabi li sen bilirsin ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam baktırırdım eğer o dediğim yorumları bulabilirsem etiketlerim seni bi bakarsın
crazymommy Tbsra95 Yaa canım benim ne tatlısın sen ne güzel anlatıyorsun 🥰🥰 Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin İnşallah bende çok bekledim hala da bekliyorum muhtemelen 9 ay daha böyle stresle heyecanla bekleyeceğim 🥹🥹
crazymommy minikmucizeemaak Ayy yok kuzum nolur etiketleme kötü şeyler görmek hiç iyi gelmiyor zaten yeterince görüyorum 😔😔
Mochi crazymommy aşırı kasık ağrısı yada lekelenme olmazsa gerek duyulmuyor genelde🥰 3 binlere katlayacağı zaman kese görmeye gidebilirsiniz
crazymommy Mochi Kasık ağrımda lekelenmemde hiç olmadı canım çok şükür 🥰 Bende aşırı stres yapıyorum beklerken o yüzden istemiyorum tekrar vermek hemşire öyle deyince işime geldi 😂
Tbsra95 crazymommy teşekkürler canım benim bir kızım var oradan biliyorum Allah yokluğunu göstermesin inşallah bende ikinciyi istiyorum dua eder misin isimim Büşra bu mübarek günde kimin duası kabul olur bilinmez bende sana ederim inşallah
Mochi crazymommy bence de verme stres yapıyor insan ister istemez😊 zaten hassas içerikleri okudukça stres yapıyoruz. muhtemelen 1 hafta sonra kese görünür
minikmucizeemaak crazymommy Yok ben o amaçla etiketlemedim başkasına etiketlemiyorum yanlış anlama ben sadece takip ettir diye etiketledim sün doktora gittiğimde direk dedim ki Allah korusun boş kese vs durumu görüyorum olabilir mi onu 2 hafta sonra göreceğiz dedi ama evham yapma daha sonra elini kolunu görmek için doğurmak için hep bekleyeceksin dedi ama benimde 1 kimyasalım olunca korkuyorum işte Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin benim düşüncem tabi ki sen tabi doktorun dediğini dinle
Burcum crazymommy yeterli. Ben ilk gebeliğimde 1 kez baktırmıştım hatta. Pazartesi falan giderseniz muhtemelen keseyi görürsünüz. Değeriniz güzel artmış.
crazymommy Tbsra95 Rabbim İnşallah miniğe bir kardeş nasip etsin en hayırlı en güzel zamanda dua ederim tabiki 🥰🥰❤️
crazymommy minikmucizeemaak Yok canım benim yanlış anlarmıyım ❤️ Rabbim İnşallah sağlıkla atlatmayı nasip etsin bugünleri yavrularımızı nasip olursa aynı dönemlerde kucağımıza alacağız dua edelim birbirimize sende haklısın belki acilde bir kez daha baktırırım 🥰
Rose_ crazymommy İki kere kan vermek yeterli tabikide sonraki süreç kese görme ve sonra kalp atışı duymak strese girme kontrollerine git doktor seni zaten yönlendirir