Melike0607 Betul_1 henüz daha kendım yatmıyorum ilk kalkış aşırı zor değil ama karnınız oluyor o ağırlık yaptığı için zor sanırım
Alymus kayra21 ben kendime 1 adet gecelik ve 1 pijama koydum biraz bebişime fazla koymuş olabilirim 🥹 bende özelde yapacağım acaba her hastenede hoşaf falan veriyor mu ki
Alymus Emineedrk ya maşallah ne güzel atlatmışsınız darısı bize 🙏🏻 emzirme çayı olarak ne kullanıyorsunuz hastanede hemşire rezeneye başlaya bilirsin dedi henüz almadım açıkçası. Göğüs ucu kreminde aklıma geldikçe dürüyorum ya hep unutuyorum 😞
Emineedrk Alymus Ben humananın bulamamıştım hipp kullandım çok şükür çok işe yaradı silikon göğüs uçlarıda var istersen onlardan da bulundur yanında hemşireler memeyi tutturmaya çalışırken çok nazik olmuyorlar yara falan olursa direk takarsın kuzum 🥰
Ela344 Alymus bence koy canım bende koymamıştım koymadigima bin bir pişman oldum resmen terden öldum diyebilirim 😀
ikimelekannesi45 burcin-2202 ilk dogumda olmadi. herkeste olmuyor sanirim. 6 gün snra ikinci dogumum var insallah bundada olmaz
burcin-2202 ikimelekannesi45 inşallah olmaz sizdede , benimde baş ağrım tuttu mu gözüm hiçbişey görmüyor inşallah olmaz bendede
Rabianur252 Gulce_1708 valla baş ağrısının anca o rahatlatıyor elinden bir şey gelmiyor ki insanın baska