Tusse18 Kızlar nasıl gidiyor biz 6+6 yız bugün,bebeğimi gördüm 2 gün önce ultrason da 5+6 çıktı 5 gün geri gösteriyor haftaya Salı tekrar kontrole gideceğim 🤲🏻 bulantılarım hafifledi aşırı karnım şiş patlayacak gibiyim
Ervalinaerdemli Tusse18 ultrason fotoğrafında bilgi kısmında kaç cm yazıyor acaba benimkinde 6.5 cm 2.7 47hz yazıyor 2. Gittiğim doktora göre 5 haftalık
busradmrtas Tusse18 7+2 Bende bugün iki gün kalbini dinledik rabbim sizlerede nasip etsin duyarsınız merak etmeyin🙏
sporcumom Tusse18 6+4 görünüyor doktor bugün 5+4 falan dedi benim de geç görünüyor. Bebeği keseyi gördük çok şükür haftaya tekrar kontrole gideceğim
Tusse18 Svd12345 canım döllenmeye göre değişiyor 8 9 da görenler dahi var bak benim de tutmuyor haftamla mesela ne zaman kontrolün
1-Kelebek Normalde tarihlere göre 8 haftalığız ama doktor sadece keseyi gördü bebeği göremedi yarın kontrol var aşırı mide bulantım var ara ara kusuyorum ve hiç bişey yemiyorum
Tusse18 1-Kelebek benimde mide bulantım var ama iştahım hiç kesilmedi yemeyince daha çok bulanıyor geç döllenme olmuş olabilir canım 🫶🏻
Shnfrd Benimde bugün 8 haftam ilk kalp sesini duydum ikinci çocuğum ama heyecan aynı Rabbim isteyen herkese nasipe etsin
Glsm00 7+4 olduk ama geçen hafta kontrolde 5 gün geriden dedi tüp bebekte genelde görülmez dedi kasık ağrısı göğüs acısı ve ara ara gelen bulantı hisssi… bulantı için ne kullanıyorsunuz
Tusse18 Glsm00 benimde 5 gün geri göründü canım mide bulantı için prilam dr verdi doktor göğüs hassasiyeti kabızlıkta var bende onun içinde şurup içiyorum arada çok zorlanırsam