Htccprz Ysmny Ben de düşündüm ama doktorun verdiği tarihlerle uymadı sonra hastaneye yaptırdım mecburen
Duman123 Selam kuzular. Ben şimdi tomokaydan çıktım. Harikaaaaaa biyer doktor on numara ve 1 saat sürdü belki geçti bile. Çok memnun kaldım
ayse123456 Gmziscn özel aritmi osmangazi hastanesinde doktorum dışardan olduğu için 250 liraya yaptırdım. Çok memnun kaldım Dr.Emine Yetgin yaptı ulturasonumu. Raporun yanında CD ve fotografta verdiler. bebeğimin herşeyine detaylı bakıldı. Tavsiye ederim .
obanu ben ultramed'de yaptırdım bütün gebelik ultrasonlarımı en son 380 tl idi ve çok memnun kaldım güleryüzlü personeline de ayrıca teşekkürler bebeğim her yönlü incelemesinden ve hatta kalp yönünden en iyi incele yapan yer olarak da doktorum çok memnun kaldı ve riskli gebeliğm olmasına ragmen dr.mehmet bey kendi dr. um ile görüşerek de tüm detayları rapor halinde cd ile birlikte verdi bebegim okadar güzel poz vermiş ki bebegimin model olarak yüz baskısını da yapıyorlar harika bir olaydı çerceveletip unutulmaz bir hatıra anı olarak halen duruyor :)