Esra_annee Bo25 yaptırdıktan sonra buraya yazabilir misiniz nasıl çektiklerine dair güzel ilgilenip ilgilenmediklerine dair
Esra_annee Krispiim16 ben geçen hafta sordum normal Doğum 2500₺ sezeryan 3100 epitural olursa +300 alıyor fakat yıl başından sonra yenilenecekmiş fiyatlar
Krispiim16 Esra_annee Sulerel teşekkür ederim kızlar bende doruk hastanesine gidiyorum ama sormayı unutuyorum her seferinde
Tazee-annee Yagmur1991 sezeryan 2600 dediler ama yilbasindan sonra fiyatlar degisecekmis fotoraf konusunda bi fikrim yok hic sormadim onu
Yagmur1991 Tazee-annee medicana hastahanesine göre baya uygunmuş birde oktay altun u önerdiler.ben medicana düşünüyodum ama arasında baya fiyat farkı var
Tazee-annee Yagmur1991 ben oktay beyden cok cok memnunum benim ablamda kadin dogum katinda hemsire medicabilde o yuzden hastaneden veya doktordan bi suphem yok cok sukur
Efsanem Bo25 kan testi fiyatlari nedir acaba bu hastanede biliyormusunuz ben 6 haftalik hamileyim ama hic bit test yaptirmadim lutfen yardimci olurmusunuz
Bo25 Efsanem ben oraya gitmyorum normalde..detaylı için randevu aldım sadece Zübeyde kadın doğuma gidiyorum devlete bence sizde öyle yapın randevu alin gidin gerek yok parama vermeye..detaylıyada bu hastaneden gidin çünkü en uygunu burayı buldum
Efsanem Bo25 Çok teşekkür ederim ama benim Tc kimlik yok aralık ayında alcam eşimin var ama şimdi eşim kendi adına radeovu alsa ben müayine ola bilirmiyim??Yani kabul ederlermi beni Azeriyim
Bo25 Efsanem kimlik yerine geçen belge var alana kadar onu kullanabilirsin..sana bir kağıt verdilermi uzerinde resmin olan..