Gmziscn Kelebek90 20. Haftadan sonra diye biliyorum birde 4 boyutlu ultrason varmış onun verimi daha iyiymiş diye biliyorum
Gmziscn nesrinss iç organlar görünüyorumu gerçekten siz gördünüzmü yada doktor görüyormu size nasıl bilgi verdi hepsini gördüm normalmi dedi
Tazee-annee Bende medicabile gidiyorum doktorum orda ayrintiliyida orda yaptiricam ayin 24unde doktorum 2boyutlu istedi 135 tl ydi 4boyutlu 350 tl ymis
nesrinss Gmziscn Adan Zye herşeyine bakıyor ve tek tek anlatıyor canım benim 20-25 dk falan sürdü ama bütün herşeyine baktı çıkışta da elime kocaman bi dosya verdi🤰🏻👍
ezos Gmziscn görünüyor canım doktor söylüyor midesi kafası gözü mesanesi dolu demişti mesela biz de hi hi demiştik anlayamiyorsun çünkü 😁 parmaklarını sayıyor ama bizimki yumruklarını açmadığı için sayamamıştı sonra bir sürü fotoğraf veriyor 😍
Mutluoglum Gmziscn baştan sona herşeyine bakıyor beyin zarına parmaklarını sayıyor herşeyini gösteriyor gördüğü herşeyin ultrason resmini birde bebişimizin renkli resmini dosyaya koyup veriyor😌😌😘
Betlab RabiaCinarrr ilgiden memnun kaldiniz mi? Sadece tek bir fotograf veriyorlar sanirim degil mi, cd verdiler mi?
Kucugum8994 Ezgia ne zaman yaptırdınız acaba bende oraya gitmek istiyorum detaylı ultrasona bakan dr adı neydi
Elmassyavuz Arkadaşım yıldırım dorukta yaptırdı 175tlye ve eline cd de vermişler hareketli hali orda gözüküyor açıp açıp izliyor ben sonomarda yaptırdım öyle bişey vermediler sizin gittiğiniz yerlerde böyle bi uygulama var mı