hunilimom Asel1211 ilk kızım 17 ikinci 15 de öğrendim 12 de doktora sordum yanılma payı olabilir ben 15 den sonra söylüyorum demişti 😂
Snm135 Asel1211 13 de öğrendim ben gittiğim doktor daha önce hiç yanilmadigi için cinsiyet için beklemeyip ona gitmiştim doğruda çıktı detayliyada girdik çünkü ☺️ doktortan doktora değişir bence bazı doktorlar 16. Haftada bile net birşey söylemiyor
Hizligonzales Asel1211 oglumda 17de ogrendim bundada 13te gittim ama gostermedi obur kontrole kaldi gosterirse bunuda 17 de ogrenmis olacagim
Ozgekilic_ Asel1211 ben 12 haftada ogrendım dırek söyledi doktor kızlar biraz nazlı oluyormuş ama geç gosterebılıyor ablam 16. Haftada öğrendi oda fetal DNA ıle gostermıyordu 😅
Havvagks Asel1211 14+3 te göstermedi şu anda 16+2 daha randevu günüm de bu ayın sonunda dayanmaya çalışıyorum 😂😂sabretcem kesin öğrenelim hiç olmazsa
Ozgekilic_ BernaOmer orda kesın ogrenırsınız diye düşünüyorum 🙏🏽☺️bende detaylı ıcın bırazcık daha buyumesını bekliyorum 24 haftada yapalım dedi doktorumuz
Mona- BernaOmer bende detaylıda öğrenebildim kız olduğunu :) zaten herkes göstermiyorsa utangaçtır kesin kızdır diyordu
Nurshan Merhaba arkadaşlar, 13 haftalıkken ikili test yaptırdım, Beta HCG 27 çıktı. Şöyle birşey düşmüşdüm , Beta HCG 50 den fazlaysa kız, 50 den azsa erkek oluyomuş, tecrübeniz ve bilginiz varsa bölüşürseniz sevinirim☺️
Hamis_anne6 Nurshan Free beta HCG değerinden mi bahsediyorsunuz benim de ikili tarama da 23 çıktı böyle bir söylem mi var ilk defa duydum 🤗