Aselimm dilek1 kac haftaliksin peki canim... Benim plesanta previa oldugum soylenmisti simdi bu ters rahimden dolayi oyle durdugunu soylediler. Duzeliyormu bu durum bilgin varmi ?
dilek1 Aselimm ben 15 haftalığım canım. benim doktorum bi sorun olmadığını söyledi yani kötü birşey değilmiş. Senin doktorun ne dedi ?
Aselimm dilek1 benim plesanta previa oldugu icin sknti yasiyorum... Rahim duzelirse onunda duzelme ihtimali var o yuzden telasliyim senin doktorun duzelir hamileligin ileriki donemlerinde falan gibi bir bilgi verdimi sana ?
dilek1 Aselimm Yok hiç öyle bişey demedi herkesinki farklı mı oluyor acaba 🤔 bende tek sıkıntı olan ultrasonda bebeğim kendini göstermiyor rahim ters olduğu için. Çok sıkışıp öyle giriyorum ultrasona. Tek sıkıntım o oldu şimdiye kadar. Sendede böyle bi durum varmı ?
Aselimm dilek1 21 haftaligim ben... Yok benim bebegim gorunuyor fakat plesantam rahme yapismis gibi duruyor bu sikintiyi yasiyorum... Insallah duzelir doguma kadar.
Asia Benim de rahmim ters doktorum dogum zamani duzelecegini dogumdan sonra eski ters haline dönecegini soyledi. Hamilelikte sikinti yok ama iliskide agriya ve adetken agrili olmasina sebep oluyor.
Aselimm Asia kacinci haftandasin canim... Doktor kacinci haftaya kadar duzelir dedi bilgi verirmisin ?