Nurdankayhan İlk gebeliğim ve normal doğum olacak doktor salı günü gel doğurtayım dedi doğumun kolay olması icin tavsiye verir misiniz
Minigininannesi Nurdankayhan kaç haftalık oldunuz? Belki kendisi başlar merdiven inip çıkın squat yapmaya çalışın bol bol hurma yiyin burda yazanlar olmuştu tarçın suyu doğumu başlatıyormuş onu deneyin
adenimm_ Nurdankayhan Meryem ana otu’nu dua okuyup suya koy canım doğuma girerken çok kolay doğum oluyormuş öyle yapan 🙏 belden uyuşturma olucak mı bende normal doğum istiyorum daha var gerçi de 🙈 sağ Salim gelsin inşallah bir avazda doğur canım🥰
Nurdankayhan Minigininannesi salı günü 39+4 oluyorum nst de bir tane doğum sancısı çıktı açılma iyi güzel dedi hatta haftasonu da başlayabilir dedi. Teşekkür ederim canım ☺️
Nurdankayhan adenimm_ hangi duayı okumalıyım canım hayır açılma başlamış doğum sancın 1 tane görünüyor dedi 🥹🥹
adenimm_ Nurdankayhan onu internetten bak istersen canım banada arkadaşlarım sana yapalım diyor öylelikle biliyorum squat’ta işe yarıyor bak 👀 kaç cm’di açılman