Minesmz mrvsrcn valla cnm doktorundan doktoruna cihazdan cihaza bebekten bebeğe değişiyor ben geçen hafta ablamla gittim 100 100 söylendi cinsiyet fakat ben öğrenemedim cumartesi günü cinsiyet partim var onda ogrenicem insallah
Matmazelbebi mrvsrcn İkimizin aynı oluyor o zaman Ekim bebeği gelecek inşallah 😍❤️Bakalım hangimiz önce doğuracak.Allah sağ sağlim kucağımıza aldırsın inşallah vakti zamanı gelince 🥰🤲🏻
Matmazelbebi mrvsrcn Hayır hep 2 haftada bir randevumuz oluyordu. Bu hafta herşey yolunda 3 hafta sonra gelin dedi sanırım cinsiyette oluşması için 16.haftada gitmiş olacağız açıkçası çok heyecanlıyım🙈😍
mother2 mrvsrcn 12 haftayi tamamlamis 13 uncu hafta icinde oluyorsun 13 hafta olunca 2 trimisere gecmis olucaksin
Nurkcy mrvsrcn Aşılama da olsa Son adet tarihinden itibaren sayıyorsun.. 7 ocaktan itibaren hamilesin sayılıyorsun yani :) Bende Aşılama ile hamile kaldım.
mrvsrcn Minesmz yaaaa hayırlı olsun dün biz de gittik doktora tahminde bulundu kesin değil değişebilir ama kız gibi dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar gitcez 😂🤭
Dfn_1303 mrvsrcn doktorun ultrason da ne görüyorsa o haftalık oluyorsun. Benimde son adet tarihim 1 Temmuz.Geç döllenme olmuş normalde adet tarihime göre şu an 42. Haftam da olmam gerekiyor. Detaylıya göre 39. Haftadayım. Doktoruma göre 38. Haftadayım 😌