Serklajligebelik Kızlar 37+1 deyim serklaj dikişim alındı rahim ağzım oldukça yumuşak ve 1-2 cm de açılma var. Bebeğin suyu da azaldığı için yarın suni sancı alacağım , alttan fitil ile başlatacağız dedi. Oldukça sakinim hatta şaşkınım 😅 bittiğine inanamıyorum …
gizem_zybk Serklajligebelik maşallah maşallah bi avazda kurtul inşallah bende o günlere bi geleydim hayırlısıyla doğum anında aklına gelirsem bana da dua edermisin sağlıkla sihatle alayım kucağıma yavrumu🫶🙂❤️🤲
Busraa1606 Serklajligebelik oh çok şükür, Rabbim kavuştursun. Darısı biz kalan serklajlılara inşallah bende o günleri görürüm 22+1😂
Serklajligebelik gizem_zybk Allah yardımcın olsun 🙏🏻 inşallah tamamlarsın süreci oldukça heyecanlı günler ⭐️
Serklajligebelik Busraa1606 İnan ben 20+4ten beri bu günü bekliyordum 😅 doktor yarın başlayacak dediğinde gerçekten mi ben devam edeceğim filan dedim 😅😅 yani sanki hep sürecekmiş gibi geliyordu bana . Ama bitti …
meleklerin_annesii Serklajligebelik amin 🙏 seninki normal doğum sanırım rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin inş sağ Salim bebeğine kavuşursun
Fesleqen Hepinize hayırlı doğumlar sağlıkla kucağınıza alın ınslalah bebişlerinizi bizlerde dua edin zamani gelince sağlıkla kavuşalım diye . Iyi olunca doğumlar hikayelerini bekliyoruz:)
Serklajligebelik Fesleqen Çok sağ olun inşallah güzel şeyler yazarız da herkeslere moral olacak hikayelerimiz olur 🥹😊
Serklajligebelik Lina-Annesi Ben de normalde çok panik biriyim ama şuan oldukça sakinim 😅 umarım su gibi geçer gider …
Melekzumra Hanımlar merhaba. 35+6 haftalik hamileyim akıntı ile birlikte pembe lekeler geliyor bu durumu yaşayan varmı