Simayy1 Kızlar neler yapıyorsunuz açılma olması için benim hiç bir belirtim ağrım sızım yok sizde durumlar nasıl ? 🥰
Seraps-07 Simayy1 hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
esiaks Simayy1 Haftamız aynı. Gece uyuyamam ve çatı ağrısı dışında bir belirti yok. Yarın kontrol var bakalım nst ne çıkar. Açıklık vs var mı merak ediyorum
Aselhumaninannesi Simayy1 hurma tüketin sıcak suyun altında duş alın sguat ananas tüketin mango kivi Merdiven yürüyüş evin içinde secde pozisyonunda ileri geri hareketi yapın
Simayy1 Seraps-07 sende var mı canım açılma falan kaç haftalıksın ♥️amin inşallah sende sağsalım kucağına alırsın 🤲🏻
Seraps-07 Simayy1 bugün kontrolüm vardı 4 cm açılma varmış yatırdılar 🥺 amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
esiaks Simayy1 çatı ağrısı derken vajina kemiklerim ağrıyor acıyor. Hareket halindeyken. 32 haftamdan bu yana ağrısı devam ediyor. Geçen hafta çatı muayenesi oldum açıklık yoktu rahim ağzı kapalı dedi doktorum.