Oznur_ece65 16+1 olduk ama göstermedi kendisini bir hafta önce rüyamda kız bebeğimi kucağıma aldığımı görüyordum ama gerçekten çok güzeldi bide siz baksanız 🤷😍
Oznur_ece65 BernaOmer ben elime alıyodum ama anlatamam o kadar güzeldi ki millet bana nasıl senin kızın olur bu diyordu bir yaşında var yok beyaz tenli yeşil gözlü kilolu siyah kıvırcık saçlıydı buda göstermedi kendisini 🤗🤷2 hafta sonra detaylı ultrason var bakalım görür müyüm 🥺😍
BernaOmer elifnr47 Merhaba ikincide gittik gördümü söylemedi dedim acaba 20 haftalık olduk söylemedi detaylı ultrason dedi 14. haftada hadi bacak arası kapalıydı
Oznur_ece65 elifnr47 Yiaaa😍😍🥰🥰inşallah öyledir sağlıklı olsun da ilk gebelik biraz sabırsızım açıkçası 😂🥰
elifnr47 BernaOmer resmi buraya atarsanız tahmin yapalım ama bnde ilk kızımı 17 haftalıkken öğrendim kız gizliyor kendini gostermiyor
BernaOmer Oznur_ece65 Hayır olsun gösterir annemde görmüş iki kere rüyasında pembe çiçek kime çiçek gördüysem kız oldu dedi😍🌸 yine görmüş suyun içinde yeni yürüyen bebek olur ua elinden tutup yürütüyorum dedi kızmış😍😍 ayağına bişe giydirsem demiş anne kırmızı yazlık ayakkabı varmış bitane😍💗🌸
Ozgecim Ben 13.cu haftalarimda doktorum fikrini beyan etmişti erkek diye. Sonra tam belli oldu. Kız çocukları geç gösteriyor arkdasinda oyleydi.Erkek çocukları erken belli ediyor genelde ama belli olmaz
Oznur_ece65 BernaOmer Yaa ne kadar güzel 🥰🥰😍😍cinsiyeti öğrenir öğrenmez mutlaka yaz bana merak ettim 💕sağlıkla gelsinler inşallah kaç haftalıksınız bu arada
Dudu1988 elifnr47 yok inanmayn hurafelere inanın ilk oğlumu 6 ci ayimda 2 ci oğlumu 5 ci ayimda oda doktor doktor gezerek eltimle öğrendik yani okdr bikmistikki şuan 3 cuye gebeyim bu kazayla oldu malesef ve 4 aylığım hala bilmyrm sinir gelio tepeden
Papatya688 BernaOmer ah benden bir tane daha varmış bizde 20 haftalık olup henüz öğrenemeyenlerdeniz😊
Papatya688 BernaOmer evet yüzde 60 erkek yüzde 40 kız olarak bir tahmin verdi doktor detaylıyı bekliyoruz😇