cnnyhn Glsh97 bende çok memnunum çok iyi bir doktor gerçekten ☺️ benimde 39 artık kavuşmaya az kaldı 😅 sağlıkla geçsin inşallah tüm süreciniz her anın tadını çıkarın çok çabuk geçiyor çünkü 🤭
gizemakk prensesim_66 iste dediginiz gibi imkanı olan hastaneye de verir bebeginin herseyini en kalitelisinden de alır ben öyle yapıyorum cok sükür🙏☺️
Cansu1_ Shazel medistatetin kendi doktoru değil anlaşmalı hastanesi berna aydemir memnunum, ablamında doğumunu gerçekleştirmişti
Cihangirmom Zeyneb_mihrap76 safa hastanesi odalar iki kişilik diyor birde eş doğuma giriyor mu bilginiz var mı
Zeyneb_mihrap76 Cihangirmom odalar tek kişilik ama doğuma eş gitiyor mu bilmiyorum çarşamba günü gidicem onu sorudan tekrar burdan size bilgi veririm
Aylanursu Adakizi Ben Alanya Başkent hastanesinr gidiyorum muane 400 normal 7000 sezeryan 7500 ama bu fiyat sigortalı olduğum için bu şekilde
hunilimom mamacita_ iki doğum yaptım ikisi de tek ti oda zaten tek kişilik eskiden dino üç beş kişi aynı anda doğum
Flowers88 Serapyetis ya bunlar nasıl fiyat benim doktorumda o hastaneyle anlaşmalı şoklar içinde okudum fiyatları 🥲
Zeyzey055 Ilk gebeligimde ozele gidiyordum erken gebelik diye korktun tedirgin oldum devlete gittim ve devlette doğurdum 2. Ye hamileyim yine devlet boşuna para vermişim ozele cinsiyeti de yanlış dedilerdi 16. Haftada erkek olduğunu öğrenmiştik samsun BAH