Mti2209 Merhaba kızlar , Allah nasip ederse ağustosta doğumum olucak , böyle abartılı olmadan biraz odayı süslemek istiyorum . Bana önerilerinizi söyleyebilir misiniz ☺️ nerelerden neler aldınız nasıl yaptınız yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
Agg0207 Mti2209 parti süslemeleri satan bir yerden kızının yada oğlunun baş harfiyle uçan balon alabilirsiniz bir tane kız yada erkekse pembe mavi balon alabilirsin biraz kapı süsü zaten kendim yaptrmistim .küçük bir masaya bebek çikolatası lohusa şerbeti su falan koymustm o masanın altı için süsleme almistm zaten herkes çiçek yollamisti odaya böyle çok aşırı birşey yapmadım ufak yefek şeylerdi hep
Sedavedoga Mti2209 bende hastane kapısı için süs yaptırdım ve tül almayı düşünüyorum Bebeğin beşiği için tülden fiyonk yapıcam masa içinde 2 tane balon standı ve renkli balonlar düşünüyorum çikolata ve anahtarlık hediye edicem gelenlere de
Mti2209 Agg0207 çok teşekkür ederim 🌸 kapı süslemesini kendim yapabilir miyim acaba sadece tüllerden mi yapmıştınız ?
Munevver_bkar Merhaba benim doğumum da mayıs ayında kapı süsü yaptırdım kapı için tül aldım balon ve balon standı aldım çikolata kutusu ve Hedıyelık yaptırdım bu sekılde kendım susleyecegım ![ https://mutluresim.com/images/2023/04/12/PdQ5L.jpg]
Mti2209 Munevver_bkar merhaba çoook güzel olmuşlar 🧿 çikolata ve kolonyalar için ne kadar ödediniz acaba ?
Munevver_bkar Mti2209 teşekkür ederim💖 48 adet cıkolata ve kutusu 250 tl Büyük mısafır kolonya şişesi 85 tl Küçük Hedıyelık kolonya adet fıyatı 13 tl Kapı süsümüz de 220 tl