BernaDolan Merhaba hamişler 💕🤰 Dualarınıza bugün beni de eklermisiniz hayırlısıyla oğluma kavuşmaya gidiyorum bende bugün çok şükür 🙏💙👼 Şafak Doğan Güneş 🌞 🎈👏👏👏🎈
BernaDolan Edasema Ayyyy 🤦♀️ Beni nasıl da iyi anlarsın o zaman sen Hakkımız da en hayırlısı neyse o olsun Sağ sağlim kavuşalım evlatlarımıza sağlıkla gelsinler rabbim yardımcımız olur korkma 🙏🙏😌😍
BernaDolan Rabia54 Aminn amin allah razı olsun Allahım size de yardım etsin hayırlısıyla sağ sağlim alın kucağınıza inşalllah 🙏🤗👏👏
deletenmom1841 BernaDolan sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım hayırlı olsun canım rahat olmaya çalış bol şans ❤️🙏
BernaDolan deletenmom1841 Amin amin Allah razı olsun inşallllaaaah 🤗🙏 Korku hiç yoktu ama bugün başladı ilk doğumum ne olucağını ne yaşayacağımı bilmediğim için daha da korkuyorum inşalllah rabbim yardım eder 🙏🙏🙏
deletenmom1841 BernaDolan seni çok iyi anlıyorum benimde ilk olacak kısmetse çok heyecan verici Allah yardımcın olsun canım ağrısız acısız bence güzel düşün. Kendini inandır bu çok önemli
aysgldlrl67 Yarenserkan sağlıkla git oğluşunu da sağlıkla kucağına al gel InşaAllah 😊😊 darisi bekleyen biz annelere 😍😍
BernaDolan aysgldlrl67 Ayyy amin amin Allah razı olsun canım 🙏🤗💕 Benim de son hamiş dualarım sizler için Allahım sizlere de nasip etsin ve sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🙏🙏🙏🙋♀️