Elifsenagocer 10 haftalik hamileyim mide bulantısını gectim tiksinme geldi yemekleri dusununce tüylerim diken diken oluyor bu gecicekmi . Tiksinme kalirsa ben daha hicbisey yiyeyemekten korkuyorum
My_Angels Elifsenagocer genel olarak geçiyor belli bir zaman sonra ama ben kızımda cerezden tiksinmistim hala yiyemiyorum kızım artık 2 yaşına girecek
alya00 Elifsenagocer geçer geçer aşırı iştah geliyo bir süre sonra tiksinmeyi bırak. Sevmediğim şeyleri yedim hamileliğimde
turkuaz_ Elifsenagocer canım gebelikten sonraya gerek yok bi kaç haftaya geçiçek zaten sonra hobili gırtlak yemek yiyiceksin
Elifsenagocer guzelanne01_ Evet suan bendeki siddetli. Biraz kendimi rahatlamak amaciyla sordum geciyomus demekki😊
ilkanneyim06 Bende makarnadan tavuktan salçadan tiksinmiştim hamileliğim bitmeden son haftaları geçmişti
Elifsenagocer ilkanneyim06 suan salcali hicbisey yiyemedigim gibi yemekten tiksindim ya oyle boyle degil. Insallah gecer. Demekki tek ben degilmisim😊 birazcik korku basti icimi. Sizin gectiyse benimde gecer heralde insallah
2kedi1beybi Ayy ben turşudan ve yoğurttan tiksindim dolapta görünce bile midem bulanıyor 🤢 inşallah geçer
ilkanneyim06 Elifsenagocer gecer gecer merak etmeyin bazısının kalıcı olabiliyor mesela anneannem hep söyled pilav yiyememiş hamileyken ve 10 sene sonra yemiş ama ben gebelik bittikten sonra psikolojik olduğunu düşünüyorum bunun şuan evet normal hormonel şeylerden ötürü böyle ama gebelik bitiminde kesinlikle psikolojik
My_Angels Elifsenagocer hayır sadece bir kaç tane attım ağzıma sonra midem bulandı bir daha da yiyemedim
Elifsenagocer turkuaz_ suan hic gecmicek gibi hissediyor insan. Ama bu yanitlariniz benim icime su serpti. Insallah ogunlere gelirim
Elifsenagocer rabia1402 geciyomus. Yanitlar oyle diyor 😊 ama bazilarinda tek tük tiksindigi seyle kalabiliyomus oda zamanla insallah .
Elifsenagocer Nurr_22_22 malesef oyle tek tük seyden tiksinilenebiliyomus benim korkum suan herseyden tiksinmis durumdayim dogumdan sonrada bu sekil olmaktan korkuyorum. Bende bitaneden tiksiniyim yeterki. Herseyden degil