Tkckvci Sulekurall Konya medova hastanesi sezeryan ve normal doğum ücreti aynı 1 hafta önce tekrar sordum 11 bin dediler.
SelmaBulut Sulekurall Tuğba tursun sekmenli gerçekten memnunum ne zaman bir sorun olduğunda yazsam direk cevap veriyor biraz sert bir yapısı var ama beni cezbeden o oldu 2 defa Hacer yavşana gittim aşkım balım diyip göz boyayıp 2 dk bakıp yolluyordu
Efebsk SelmaBulut Tuğba tursun doktor nasıl bakıyor ki Hacer yavşan 2 dk demişsiniz ondan dolayı soruyorum
Tkckvci SelmaBulut bilmiyorum fiyat verirken sgk konusundan bahsetmediler sanırım düşmez. 🙄 Kredi kartı ile ödeme yapılırsa 200-300₺ oynuyor sadece dediler
tu42ba Kızlar peki konyada ayrıntılı ultrason için nereyi tercih edeceksiniz bende araştırma yapıyorum şuan
tu42ba Meryemcansever Memnun kaldın mı canım peki bende Bedia hanımın özel yeri var orda yaptırmayı düşünüyorum
Gok2Ay1 Konya buuyuksehir belediye hastanesi 13 bin medova 15 bin dedi doktorum ben eregliden gelicem doktora hastaneleri araştırdım biraz medova da olmak istemiştim ama şikayet varda yorumlar çok kötü buyuksehirde olucam Allah kısmet ederse
Tkckvci anakuzusuu evet yaklaşık 1 2 hafta önce bende sormuştum 11 bin dediler. 15 bin yazan arkadaş neye dayanarak 15 bin dedi yüreğime inecek 🤣🙈
ailedanismanibiranne tu42ba 1 saat ultrason yapıyormuş Bedia hanım, yani 1 saat ultrason radyasyonuna maruz bırakmaya gerek yok bence çocuğu