Egemooms Bugün tam 38. Haftama girdim gece ansızın 3.30 da suyum geldi ve yatış yapıldı sancım var ama açılmam yok fitil takıldı lütfen dua edin hamilelerin duası kabul olur 🙏🏻♥️dualarınızı bekliyorum
Nisa52 Egemooms Rabbim hayırlı bi şekilde doğumunuzu kolaylaştıran.Şu mübarek günler hürmetine de acını agrini hafifletsin.Sürekli Sümmes sebila yesserah de canım
Cicegim38 Egemooms RABBİM SAĞLİCAKLA COCUNU KUCANA ALMAYİ NASİP ETSİN SEN ÇOK GÜÇLU ANNNE OLUCAKSİN AGRİSİZ SİZİSİZ KURTULURSUN İNŞALLAH DPGUM YAPİNCADA YAZZZZ TOPARLANİNCA HİÇBİŞEY DUSUNME KORKMADA DUA ET GUZELCE RABBİM YANİNDA BENDE 29+3 HAFTALİK HAMİLEYİM SANA DUA EDİCEM 🙏❤️
Egemooms Asyos34 alya00 Sd_gulerer88 Mervenur_19 Nisa52 Cicegim38 Çok zor ve sancılı Bi süreçti inşallah yakında doğum hikayemi paylaşıcam sizlerle hepinize iyi ve güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim gece 1.45 te o güzel sesin sahibiyle kucaklaştık 🥰 hepinize kolay doğumlar diliyorum inşallah benim kadar zorluk çekmezsiniz tek avazda kurtulursunuz ♥️🙏🏻
Sd_gulerer88 Bende boyle okudukca heyecanlanıyorum 38 haftadayim suanlik bisey yok normal bekliyoruz hakkimizda hayirlisi insallah su falan geldi diyolar ürküyorum bende dus aliyorum hep hurma yiyorum yuruyus falan
Cicegim38 Egemooms gözunnnn aydinnnn dunyanin en guzelll annesiiiii olmussun maşaallah Rabbim anneli babali buyutsun 🙏❤️
Fkr23 Bende iki gün önce 34+ 2 de erken doğum yaptım. Sezeryana alındım. Çok zorlu bir süreç hiçbir hazırlığın yok psikolojik olarak hazır değilsin. Allah yardımcınız olsun