Aylin01 Evet sonunda bende kızıma kavuştum. 2 gün önce doktor kontrolünde 1 buçuk santim açıklığım olduğunu öğrendim ve 1 gün sonra nişanım geldi ama sancı falan yoktu. Dün uzun bir yürüyüş yaptım eve geldim 5 dakikada bir gelen düzenli sancım vardı birden 3 dakikada bir gelmeye başladı 1 saat böyle devam ettim evde dolandım köpeğimle oyunlar oynadım sonra doktorumu aradım doktorum hastaneye gitmemi söyledi. 34. haftada erken doğum riskim vardı ama gelmedi kızım. Hastaneye geldiğimde 3 cm açıklığım olduğunu öğrendim 🙃 suni sancı verildi (herşey en başta çok güzeldi sancın artmayacak sıklaşacak diye kandırdılar 😁) hastaneye 8 de gittim ve 11 de doğum yaptım. Dualarla eşimin desteğiyle. Ve sürekli yürüdüm sıcak su tuttum karnıma. Allahıma çok şükür 3 saat içinde açılmam 10 cm oldu (sancı gelince sadece doğru nefes alın bağırmak bi işe yaramıyor ben en son 10 cm olduğunda baya bağırdım o zamana kadar gülüyordum) ve doğuma alındım. Ikınmayı ve nefes almayı pek beceremedim çünkü sancım çok fazlaydı doğru nefes çok önemliymiş. Ikınmayı anladığım andan sonra 4 ıkınmada kızımı kucağıma verdiler. O anki rahatlamanın tarifi yok dünyalar benim oldu 😍 doğumhanede doktorum ve ebelerle güldük eğlendik bana dikiş atılırken, sadece şu an tek sıkıntım dikişlerim, biraz canımı yakıyor ama minnoş kızım şimdi yanımda uyuyor en güzeli de bu. Kızım doğduğu an babası yanımıza geldi bizi gördü ve kapıda bizi beklemeye gitti. Odamıza da kızımla eşimle beraber gittik güle oynaya 😍. Ben gerçekten çok cesaretsiz bi insandım ama Allahıma sığındım ve çok şükür başardım. 38. haftada gelen 3176 gram 50 cm bir meleğim var 😍👼🏻 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Allah hepinizin yardımcısı olsun 😍💞
Maviii Aylin01 ya maşallah ❤️ sağlıcakla büyütün çok tatlısınız 😊 umarım bizde sağ salim kolayca doğum yaparız
merDilberAksin Aylin01 çok güzel ya gözünüz Aydın darısı bizim başımıza bende biran önce kızıma kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum son 20 Allah’ın izniyle ❤️
Gamzeserdar Bizimde bugün kontrolümüz var 37.hafta rabbim bizede senin gibi kolay doğum nasip etsin inşallah
Aylin01 Mrry amin inşallah çok teşekkür ederim 😍 34. haftada gelecekti ve sadece 2200 gramdı çok şükür 38'e kadar bekledi kilo aldı