Minaesra Mochi vallaha içimi rahatlattın çok teşekkür ederim doktorlara güvenmemek mı lazım anlamadım ki ya 😐
Mochi Minaesra neden Dr ne dedi ki kötü mü dedi bu değerlerine? Benimkileri görse ozaman ölmüşün sen der 😂
Minaesra Ebrualttuntas Zaten kullanıyorum vitamin değerlerim düşük 😁💆 Sağlam olan bir şekerim var dua ediyorum ki bari o böyle sabit kalsın 🥲
mercimekkoftesi1 Hurmaya limon sıkıp yemek yükseltiyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏻♀️ bende günde iki kez kullanıyorum demir ilacını yeterli olmamış 2 hafta önce kan serumu verdiler o da yeterli olmamış. Pazartesi sezaryen olcam 2 ünite kan verecekler 💆🏻♀️
Minaesra mercimekkoftesi1 Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲❤️ Hurma hakkında iyi şeyler duymadığım için yemiyorum 🙊
mercimekkoftesi1 Minaesra ay gerçi doğumu başlatıyor diyorlardı 🤭 aman yanlış bilgi vermeyim siz başka yollara bakın 🥰
Gzo Minaesra kan takamazlarmi acaba hemoglobin yukseltmej için bi hemotoloji bölümüne gidin bence ilacla cozulmuyorsa 3 aylik demirde bagliyolar
Minaesra Gzo sordum fakat serumluk bir durumun yok doğuma yakın bakicaz dedi 😅 doğum da 2 Temmuza denk geliyor Haziran ortasında kontrol edelim dedi tabi vaktinda gelirse inşallah 🤲
Minaesra Mochi evett çok düşük dedi ilacı ikiye katladı sabah akşam kullanıyorum şimdi 🥲 ikiye katlaninca mide bulantısı talan etti 😂