Anneyim001 5 bucuk aylik hamileyim 2 gündür bebek hareketlerini kasiklarimda hissediyorum benim gibi olan var mı?
2_evlatyolda Anneyim001 bende aynı canım dedim hatta kız bebek böyle oluyor demekki oğlumda böyle degildi
Tgcmrt48 Anneyim001 bende 22 haftalık hamileyim benimde hep kasıklarımda 2 gün önce kontrolüm vardı normal olduğunu söyledi doktor 🥰
[silindi] Anneyim001 ilk başlarda kasıkta haraket ediyor 25 haftadan sonra ise yukarda hissedersin korkma canım🧡
Anneyim001 2_evlatyolda benimde 2 kizim da böyle olmamisti bu da kiz o yüzden farklı geldi . Siz kaç haftaliksiniz
Minis122 Anneyim001 evet cnm normalmiss. 20 haftadan sorna yukri cikiyor ama surekli dondugu icin degiskenlik gosteriyor benim mesela bi bakiyorum midemde tekmesi bi bakiyorum kasigimda.
Anneyim001 Sagolun ya içimi rahatlattiniz gercekten iyiki var burası yoksa düşün düşün insan farklı şeyler kuruyor kafasında
Miss5135 26 hafta oldu benim kızım da bende %90 kasıklarımda hissediyorum tekmeleri. Geçen hafta kontrolümüzde doktor sanki bebek biraz aşağıda gibi bi laf etti. Bi sorun yoktur demi ya olsa doktor söylerdi