Sonunda bende pozitif doğum hikayemi sizinle paylaşıyorumm. Hep pozitif hikayeleri okurdum, kendimi de öyle hayal ederdim, kafamdan senaryolar kurardım şöyle olsa diye diye vee sonunda çokk şükür çok güzel bi normal doğumum oldu. Anlatmaya başlıyorum… 37+6 da doktoruma rutin kontrole gittim. Çatı muayenesi yaptı ve birde ne görelim 3 cm açıklık. Doktorum dedi ki biraz doğumu tetikleyelim mi? Olur dedim. Biraz o bölgeye masaj yaptı. Eve gittiğimde nişanım gelmişti. Ama doktor zaten gelebileceğini söyledi. O gün gayet güzel geçti. Akrabalarımızla iftarımızı yaptık. Gece uyurken de bebiş çok hareketsizdi karnım sertleşti böyle bende tedirgin oldum ama uyudum sonuçta. Sonra eşime sahur hazırlamaya kalktığımda çok çok hafif karın ağrım vardı. Sonra baktım üst üste oluyor. Bi süreye bakayım dedim. 7 dk da bir çok hafif sancılarım geliyo. Daha önce hiç yalancı sancılarım olmamıştı o yüzden yalancı sancıdan şüphelendim. Sonra bir saat içerisinde sancı sıklığı 3-4 dk ya kadar inince hemen hastaneye gittik. Nöbetçi doktor baktı ve yatışım yapıldı. Hemşireye sordum o gün doktorum hastanedeymiş o yüzden rahattım doğuma doktorum geleceği için. 2 saat içerisinde sancılarımın şiddeti artmaya başladı ve bir sancıyla suyum geldi. Birden ıkınma isteği oluşunca ebeye haber verdik bi baktı tam açıklık hemen doğumhaneye… Doktorum yoldaymış biraz onu bekledim. Tabi ıkınma isteği olduğu için onu durdurmak biraz zor ama ebeler çok güzek yardımcı oluyor ne yapmanız gerektiğini söylüyo. Mutlaka iyi dinleyin onları. Sonra hemen doktorum geldi ve başladık… 1-2-3 ıkınma, ufak bi kesi ve bebeğim saat 8 de doğduu… zaten doğum anının muhteşemliğinden bahsetmiyorum bile… sonrasında doktorum o kesiyi dikmek için uyuşturdu o bölgeyi dikti fakat insan o an öyke mutlu oluyo ki o rahatlama hissi bebeğine kavuşma. Sabah 5 de hafif hafif başlayan sancılarım 8 de yavruma kavuşmamla son buldu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin… Ben başından beri sağlıkla hayırla kolayca doğmasını istemiştim dualarımda hep. En çok buna inaniyorum ben. Hep Rabbim beni zayi etmez, kaldıramayacağım yükü yüklemez diyordum, ne kadar şükretsem azdır. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı ve kolay doğumlar nasipp etsin…