ezolii Kızlar merhaba, 39+6 dayım. Ve tık yok🥴 Ne sancım var ne de açılmam. Açılma olmadan ve sancı olmadan yine de suni sancı veriyorlar mı ?
berceste5155 ezolii evet veriyorlar devlet hastanesiyse bebekte bir sorun yoksa önce suni sancıyla normal doğum başlatıyorlar
Ayytacc ezolii 38+5kanamam nisan geldi su gelmiyor diye suni vermediler keske verseler hemen bitse sancida var
ElaytA ezolii 39+6 da sıfır sanciyla eşim hastaneye götürmüştü. 3 cm açıklık var dediler. Gondermediler eve. Suni sancı verdiler, suyumu patlattilar ama keşke evimde normal sancimi bekleseydim diye hep eşime sitem etmisimdir😑
ezolii Emanetimi_bekliyorum En çok suni sancıdan korkuyorum sanırım🥴 size ne zaman verecekler belli mi ? Kaç haftadayken yani.
Driia Açılma ve sancı olmadığı için suni sancı veriyorlar zaten amaç sancı yaratıp açılmayı sağlamak. Ben 18 saat suni sancı yedim 41+4 hafta gelmek istemedi artık dayanamadım sezeryan istedim 18 saat sonra
berceste5155 ElaytA ben 38+5 de 3cm açılmayla eve gittim kendi sancımı bekleyeceğim dedim 39+6 da hiç sancım yoktu yine doğumu evdr bekleyeceğim diye geri gittim 40+0 da suyum geldi yine suni sancıyla doğum yaptım ne kadar uğraşsanda başına gelecek olan geliyor.
mnli ezolii bana herkes suni sancıdan sonra sezeryan olursan çok zor toparlarsın dedi kendi annem ve kayınvalidem dahil bebeğimin boynunda çift tur kordon vardı doktorum kararı bana bıraktı istemedim sancı sezeryana aldılar 38+3 te özelde oldum kararı bana bıraktılar devleti bilmiyorum