VussVuss Hlm_srn07 yarin ya da pazartesi gidecegim fiyatla ilgili bilgi almaya sizede yazarim guncel ucreti. Okadar olduysa evde dogurcaz anlasilan
Hlm_srn07 VussVuss arkadaş söyledide bende siz gidenlerden duymak istedim öyleyse gerçekten içler acısı ya 20 ne demek
elifcicek_07 Ozzlemhakann randevu bulabiliyor musunuz. İlkin bey İsviçre’de randevular önümüzde ki ayın 8 ine kadar kapalı Salı günü bizim randevumuz var ama açılmamış hala yeni randevu almak isteyenler zorlanıyormuş
Ozzlemhakann elifcicek_07 benim dün randevum vardı. Kağıda randevu yazdı bununla bir hafta sonra gelin dedi. Randevu bulamazsınız dedi
elifcicek_07 Hlm_srn07 aaa gelmiş o zaman ama randevular açılmadı hala. Aklınızda olsun tahmini kontrol tarihinizi biliyorsanız bir sonraki randevuyu hemen alın benim 5 tane randevu var şimdi her haftaya bir tane aldım gideceğini duyunca haftamız da yakın bir sıkıntı olmasın diye
Tubasahin Merhabalar , bende konyaaltın da oturuyorum Murat Doruk takipliyim bende doktorumdan çok memnunum 🌸
Hlm_srn07 elifcicek_07 evet randevu oluyor erken almak gerekiyoe.Doğumu ilkin hocamı yaptıracak sizin yoksa normalmi olacaksınız kaç haftakık sınız
elifcicek_07 Hlm_srn07 biz 37 haftalık olduk hemoroid sorunum var ilaç kullanıyoruz eğer geçmezse sezaryen planlayacağız. Normal olursa sanırım giremeyecek
Hlm_srn07 elifcicek_07 yaa hemoroid normal doğuma engelmi şuan bendede var o sıkıntı genel cerrahamı gittiniz
elifcicek_07 Hlm_srn07 evet Özgür Dandin galiba ismi. İlaç yazdı biraz büyük ama kanama olmaması güzel dedi ilaçlar rahatlatacaktır dedi. Kontrol edecek salı günü ona göre konuşacağız kendi doktorumla
Hlm_srn07 elifcicek_07 inşallah faydası olur kanama bendede yok ama Bi kaç kez kabız olunca bezeler oluştu
gulsahgursoy Ozzlemhakann 2 yıl önce özelde doğum yapmıştım. Şu an yine hamileyim ama özeller çok pahalı. Tıp fakültesine hiç gitmedim yani nasıl diye merak ettim.
Ozzlemhakann gulsahgursoy benimde son 10 günüm falan. 28 hafta ya kadar hep özele gittim ama fiyatlar çok yükseldi. Tıpta şuan gittigim hocayı da tavsiye üzerine buldum. Çok iyi anlatıyor konuşuyor
gulsahgursoy Ozzlemhakann Allahım sağlıkla kavuştursun🤲🏻 Tıpta doğum anında takipli olduğunuz doktor değil de o an kim varsa doğuma o giriyormuş. Öyle mi?
Ozzlemhakann callist0 merhaba canım. Benim gittigim profesör. Muayene ücreti var 244 lira. Mahmut ilkin yeral doktorun adı