dilay_06 26+3 oldum 2 saat yemek yemeden duramıyorum yarım saatte bir tuvalete gitmem gerekiyor. Şikayet değil ama var mı bir çözüm bu daha ne kadar böyle olacak?
AdinsMom dilay_06 benim de o haftalarda yemek yerken karnım acıkıyodu 🙄 30dan sonra kesildi zaten şuan 35im midem sıkıştığı için yiyemiyorum çok çiş desen altıma yapıyorum zaten skekfkwlfkro
Bet1 dilay_06 26+2 tuvaletten çıkmadan resmen bı daha tuvaletim geliyor 😂😂 çok yemek yeme istegi 30larda azalıyor yani ilk hamileliğimde öyle olmuştu bunda da öyle olur inşallah🤲🏻 yemekten sonra mide yanması başladı bende bulantım hâlâ var 🤦🏻♀️
Kubra-ulas AdinsMom hahah ayyy güldürdünüz beniii 😂😂😂 bende 30. Haftayım tuvalete gidene kadar kaçıyor 😄😄
Helin09 Kızlar mide yanması icin doktorunuzdan ilaç yazdırın eziyet etmeyin kendinize ben de yaşıyorum çok kötü oluyo doktor şurup yazdı hem yanma hem reflü icin kabizliga siskinlige hazimsizliga da cok iyi geliyo
ednurr55 Helin09 bacım ben kullanıyorum 27 haftalığım içiyorum yarım saat sonra yine aynı yanımda taşıyorum resmen şurupla uyuyorum deli gibi yanıyor
Helin09 ednurr55 valla ben 1 kaşık içiyorum o kadar rahatlıyorum ki senin neden öyle oluyo bilmiyorum iyi gelmesi lazım