zge13 Seraps-07 doğumdan sonra mi kullandınız peki markası neydi bir de ağda yapınca kararma geçiyor diyorlar ben pek bı etkisini hala goremedim sizin yöntem nedir acaba
Seraps-07 zge13 yok hamileyim hala kullanıyorum ben zaten lazerliydim 20-25. Hafta gibi hafif hafif çıkmaya başladı jiletle aldım birkaç kez markası: RİSE&SHİNE BEYAZLATICI KREM
zge13 [silindi] ahh ahhh sen beni gençken gorecektin 😂😂 hamilelik belli yerleri karartıyor benim bembeyazdı ilk çocuktan sonra koltuk altı genital bölgede kararma oldu ben görmeyince çok seyapmiyor ama eşime sordum eh yani biraz kendi rengine daha fazla köyü gibi değişik bir cümle kurdu 🙄😂 ne söylese kafasına kakilacak biliyor sksbaj
[silindi] zge13 Vajinal bölge bembeyaz olmuyor eğer öyleyse siz parmakla sayılacak kadınlardansınız bravo valla😀👍
Tubaut Zeyneparsln maalesef kararıyor 3,5 yıl önce doğum yaptım bi nebze düzeliyor ama eskisi gibi olmuyor, şimdi ikincide daha da çok karardı bi süre sorma düzelmez ise beyazlatma düşünürüm belki kendi doktorumda beyazlatma işlemi yapıyormuş
zge13 [silindi] teşekkür ederim 😏 her zaman da kararmış durumda olmuyor doğum hamilelik tabi etkiliyo insanı
prematureannesi_ Zeyneparsln doğumdan sonra eskiye dönüyor benim dönmüştü koltuk altımda da vardı beyaz tenliyim birde