kubraaksoy Kızlar hamilelik nasıl gidiyor bı de şunu sormak istiyorum en sonki cinsel ilişkide eşim girdiği zaman sürekli çişim gelecekmiş gibi hissettim çişimi tutamıyorum gibi. Ama aslında çişim de yoktu bu normal mi
Esra06e kubraaksoy 23+6 haftaligiz ama hiç bu zamana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım canım düzenli ilişkiye de giriyorz
Mutlulukkk kubraaksoy bu bana hamilelik disinda oluyordu blior musun🙄 bazi pozisyonlarda. Bir sey cikar korkusundan hc gidemedim doktora ama hamilelikte oyle bi sey yasamadm cnku her pozsyonda rahat olamiyorum zaten. Sizde kendi raahatiniza uuygun sekilde denemeye calisin.
kubraaksoy Esra06e ben de de ilk defa oldu şimdi de hareket ediyor ama şu alt tarafımda ediyor oranın hemen üstünde yani inşallah kötü bişey yoktur
kubraaksoy Mutlulukkk benim üstte olduğum pozisyonda oldu bu şekilde. Ama genelde de bu pozisyonda yapıyoruz ilk defa böyle oldu
Mutlulukkk kubraaksoy hmmm belki bir durum olabilir bilemedimm. Doktora gittiginizde soyleyin kesinlikle. İnşaallah bir sey yoktur 🌺