Marly21 Tgcgkhn tamam canım mutlaka fitil konusunda diretirim bunu dile getircem nırmal antibiyotik yazarsa teşekkür ederim çok
Tgcgkhn Marly21 birde sirkeli su denemedim yarından itibaren bende denicem onuda araştır çok su iç kaşıntı içinde şimdiden krem iste
MaviJournal İç çamaşırı sık sık değişmeli ve günlük ped yerıne anane usulü eskı kumaş vs kesılıp, yıka ütüle onu kullan. Çok büyük rahatlık
Havvabuzoba Marly21 Trendyol da veya Hepsiburada da var satıcının yüksek puanlı olmasına dikkat edin nioli yağı markası monoville/ ya da zişhibu beauty den de alabilirsiniz
sefi_zade_19 Marly21 16 haftalık hamileyim bende hamileyim bildiğim günden bieri öyle sarımsı yeşil akıntı geliyor bende kasıntı yaptı Trabzon kerm kulaniyorum kasıntı gecti ama doktor söylemdim bu hafta söyleceğim yorularada gördüm erken doğum riski varmis sımdi endişelemeye başladım🥺
Marly21 sefi_zade_19 doktoruna danış mutlaka genelde enfeksiyon erken doğuma neden oluyormuş önlem almamız lazım doktorunuz ne dicek bir dinleyin