Evet hanımlar en son buraya lekelenmem olduğunu yazmıştım 2 3 cm açılma ile eve gelmiştim,evde sıcak su sancı geldikçe kapıya petege tutunup hafiften ikindim tüm gece sabaha kadar 10 dk 1 gelen sancım 5 6 dk düştü daha uzun ve can yakiciydi bugün eşim iftarini açtıktan sonra gidelim artık dedim ,pempe lekelenmem geliyordu ve bebek baya baya toplanıyordu 8 gibi ambulans aradık geldi hemen 8 30 hastanedyim musahade odasında muayene oldum 6 cm açılma vardi orda biraz kaldım 2 ebe açılmama baktı ve açılma gittikçe hızlandı nst çekindim kan alma vs 9 gibi kadın doğuma çıktım,bu arada Trabzon numune Hastanesi’nde doğum yapacaksanız mesai saatinde gelirseniz epidural prenses doğum yapabiliyorsunuz benim açılma fazla olduğu için alamadim ,kizimida normal odada hem sancı cekmistim hemde yattigim yatak anında çatala dönüşmüştü ,oğlumda da öyle olacak zannettim musahade odasında baktım sonda takıldı mesanemi boşalttılar noluyor dedim ben neden odada değilim bu kadın odadaydi çünkü ,
Sen doguruyorsun dediler evet muayene hemen suyumu patlattılar bebek artık bacak aramdaydi odada 5 6 ebe Dr ilk defa kalabalık gördüm normalde bir ebe olur ve ilk defa Dr beni dogurttu ikinmaya başladım ama oda kalabalık ve küçük beni ateş basti durun dedim üzerimi cikaricam çıkarttım maske vermişler onu attım ama bir yandan epidural sayikliyorum Dr sana yok Esra epidural doguryosn dediler ben bırakın o zaman beni diye bağırdım da ne çare 3 ıkınma sonucu toplam yarım saatte oğlumu aldım bir kere kordon dolanmış halde doğdu ilk cisinide üzerime yaptı,bebeğin plesentasini aldılar içimi temizlediler sagolsunalr baya dua ettim dikişim yirtigim yok o yüzden çok rahat oturdum bebeğimi emzirdim uyuyir şu anda kzıım lareni bilenler bilir tipkisinin aynısı 3400 Gr 51 cm doğdu
Bu arada ikili testim yüksek riskliydi boy kısa falan dendi çok şükür sapasağlam doğdu ,Dr artık doğurma dediler 40 çıktı mı gel baglasinlar dediler gelmicem zaten daha dedim
Benim hikayem böyle umarım güzel örnek olur tüm bekleyen hamile arkadaşlarında Allah bir an önce kavustursun❤️🌺